FIRMA-EVENTS2017-01-20T07:23:40+00:00

OM FIRMAEVENTS

Events handler om at skabe positive relationer og fælles unikke oplevelser, og det handler om at give en gruppe af mennesker, et produkt eller et projekt positiv opmærksomhed og goodwill.

Hos SUMMIT er vi kendt for at kombinere sjove opgaver med kreativ problemløsning og udfordringer og sørger for, at man som deltager har andet og mere med hjem end en usædvanlig oplevelse.
Gennem leg, konkurrence og unikke iscenesættelser du ikke har troede muligt skaber vi fælles succesoplevelser og positive relationer.

Oplevelser i balance

Oplevelseselementet spiller en stor rolle i vores events fordi det giver deltagerne nogle fælles succeshistorier og ansvarsfølelse for hinanden.

En god event formår at bringe deltagerne ud af deres daglige rammer og give dem en mulighed for at få bedre indsigt i sig selv og hinanden gennem komplekse og spændende opgaver, der udfordrer dem uden at blive hverken for kedelige eller for ekstreme og det uanset om vi laver en spillefilm, offroad kørsel eller sejler dragebåde.

De personlige og teammæssige udfordringer deltagerne vil stå overfor i løbet af en event, skal derfor altid være i en rimelig balance med deres færdigheder, både fysisk og socialt.

Vores erfaringer med altid at sigte målrettet efter, at skabe en balance i vores events mellem det grænseoverskridende og trygheden er med til, at sikre deltagerne en både positiv og ikke mindst spændende oplevelse i trykke rammer.

Brug firmaevents til årets firmaudflugt, budgetpræmie eller et anderledes bestyrelsesmøde

Et firmaevent kan bringe deltagerne ud af deres daglige rammer og skabe positive og anderledes fællesoplevelser. Med udgangspunkt i vores erfaringer som arrangør af alt fra Offroad Challenge til adventure race afholder vi en bred vifte af events og kreative firmaarrangementer i både ind og udland.

TEAM UP!

TEAM UP ER TEAMBUILDING MED DE BEDSTE TEAMBUILDINGSØVELSER FRA DET SIDSTE ÅRTI OG VIL MED GARANTI UDFORDRE JERES TEAM PÅ DEN SUNDE MÅDE

Team Up! er en konkurrence, hvor der konkurreres i de bedste teambuilding discipliner fra teaFælles for alle disciplinerne er, at det er teamet, der er omdrejningspunkt. Nøgleordene for succes er teamspirit, samarbejde, vidensdeling og ikke mindst kommunikation.


Alle opgaver starter med en fælles introduktion til opgaven, hvor regler og rammer for opgaven gennemgås, ikke mindst succeskriterier og deadlines for opgavens løsning. Herefter vil teamet få en kort planlægningsfase inden opgaven påbegyndes.
Mange af opgaverne synes ved præsentationen, at være umulige at løse for teamet og teamet vil med garanti opleve både frustration, tidspres og forvirring, men de vil også opleve betydningen af teamwork, vidensdeling og nødvendigheden af hinanden i opgaveløsningen. Det er når teamet gør noget der ved første øjekast syntes umuligt til noget muligt, at de små succeshistorier opstår i et team.


Opgaverne arrangeres outdoor, men Team Up kan ligeledes arrangeres indoor på den kolde årstid, hvis der er ledige faciliteter og lokaler til det.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 100+

TID
2-4 timer

STED
Hele landetindoor eller outdoor

OUTCOME
Kommunikation
Planlægning
Samarbejde
Vidensdeling

PRIS
6.500,00 + 295,00 pr. pers.
Eksl. moms & transport.

REFERENCER
Bl.a. Silkeborg Kommune, JYSK, Deloitte, Århus Kommune, Jyske Finans og Mannaz

Download som PDF

MOVIEMAKING

MOVIE MAKING ER EN KREATIV FORM FOR TEAMBUILDING, DER PÅ EN SPÆNDENDE OG INDLEVENDE MÅDE FÅR ALLE TIL AT FORHOLDE SIG TIL F.EKS. VIRKSOMHEDENS VISION, STRATEGI, VÆRDIER ELLER PRODUKTER.

En indledende brainstorming sikrer deltagerne en fælles opfattelse af emnet og et fælles ”billede” på det, de ønsker at fortælle om firmaet, produktet, teamet mv. Denne fase resulterer i et manuskript, der detaljeret beskriver, hvordan budskabet skal visualiseres gennem en kameralinse og hvilken genre teamet ønsker at arbejde med  f.eks. dokumentarisk kortfilm, reklamefilm, eller trailer.

I produktionsfasen har teamet fordelt rollerne imellem sig (hovedrollen, statister, instruktør, runner mv.) og nogle er blevet “uddannede” til deres nye erhverv som kameramand, instruktør eller manuskriptforfatter.
Optagelserne kan finde sted på virksomheden, på kursusstedet eller på forskellige lokations i byen eller naturen. 

Det er vores erfaring at Movie Making skaber dialog og et “fælles billede” af emnet eller det produkt, som filmen handler om – og så er det hamrende sjovt samtidig.

PROGRAM 08.00 – 17.00 ‣ Velkomst og let morgenbuffet ‣ Skab et dynamisk team (indlæg) ‣ Udarbejdelse af teamets værdihjul ‣ Aktivitetsfase 1 inkl. opsummering ‣ Frokostbuffet i cafeen ‣ Aktivitetsfase 2 inkl. opsummering ‣ Kage og kaffe/the i cafeen ‣ Opsummering af teamcharter ‣ Retur til hverdagen

ANTAL
10 – 40

TID
8 – 9 timer

STED
Arena Midt
Hasselvej 15
8620 Kjellerup, Silkeborg

OUTCOME
En øget teamforståelse
Praktisk teamtræning
Erfaringer i teamrefleksion og feedback
Egne læresætninger omkring godt teamwork

PRIS
1.695,00 pr. pers inkl. kursusmateriale, forplejning,
4 aktiviteter og minimum to konsulenter på dagen dog
eksl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Grundfoss, Nordisk Company, Fællesbo.

Download som PDF

STOMP

SPRING UD I MUSIKKEN OG IND I SAMARBEJDET OG SKAB ET SAMSPILLENDE ORKESTER

Stomp kan bedst beskrives som en kreativ workshop, der sætter både lyd og rytme på din arbejdsplads, og giver dine medarbejdere en velsvingende teamoplevelse.

Gennem teamudviklende rytmeøvelser på store tønder og med energiske bevægelser, sammenspilles deltagerne i et velsvingende Stomp Show, hvor det er sammenhold og samarbejde om, at nå et fælles mål inden showet får “premiere”.
Stomp kan bruges som kick-off inden kursusstart eller undervejs i forløbet som en energisk pause i uddannelsen og kan arrangeres både indoor og outdoor.
Stomp anvendes også til teambuilding af grupper og organisationer, hvor alle indgår i samspillet for at skabe et fælles produkt, som skal planlægges,
indøves, fremføres og bedømmes i kategorierne: musikalitet og teamperformance.

Et Stomp arrangement med SUMMITS indeholder typisk en fase hvor der arbejdes i mindre hold omkring en musikalsk teamtræningsopgave, hvor teamet skal lære, at spille et stykke musik sammen.
Musikstykket skal efterfølgende fremføres live! og ud fra kriterierne: Musikalitet og Performance kåres det bedste team.
Efter teamkonkurrencen samles alle deltagerne til et stort orkester og det er her der for alvor kommer masser af energi, synergi og power i spil.

ANTAL
10 – 200

TID
1 – 2 timer

STED
Hele landet

KEYWORDS
Musik og rytme
Højt humør
En succeshistorie
Masser af energi

PRIS
7.500,00 + 295,00 pr. pers.
eksl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Nordisk Company, Fællesbo, Grundfos

Download som PDF

TAI CHI og YOGA

DET SIGES AT KROPPEN ER SINDETS TEMPEL. DET BETYDER AT ET GODT HELBRED ER UDGANGSPUNKTET FOR ET HELT OG VELFUNGERENDE MENNESKE.

Både tai chi og yoga øger koncentrationsevnen, skaber indre ro og balance, bedre velvære, større smidighed i krop og sind, forbedrer kredsløbet og immunforsvaret.
Alt sammen faktorer, der i den sidste ender er godt for den enkelte medarbejder.

Dermed er yoga og tai chi en oplagt event i forbindelse med kurser og seminardage, hvor medarbejderne skal koncentrere sig i lange perioder og sidde meget ned i løbet af en dag.
Tai chi er en kinesisk bevægelses kunst/dans, hvor hver bevægelse har en harmoniserende virkning på krop og sind i samspil med omgivelserne og de mennesker/kollegaer du dyrker det med.

Yoga kan bedst beskrives som “gymnastisk meditation” og består af forskellige bevægelses- og udspændingsmetoder og teknikker. Hver del eller øvelse er god for forskellige mekanismer  i kroppen (koncentration, åndedræt mv.)

En Tai Chi og/eller Yoga event med SUMMITS er afslappende og på samme måde en energisk oplevelse fuld af hygge, ro, sjov og afslapning og kan laves i konferencelokalet, på den grønne mark eller i parken og i det tøj du står og går i.

ANTAL
10 – 100

TID
1 – 2 timer

STED
Hele landet

KEYWORDS
Koncentration
Indre ro
Sjov oplevelse
Afbræk fra en travl hverdag

PRIS
2.000,00 + 145,00 pr. pers
eksl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. YAS, Grundfos, Wrist Shipping, Proces Data

Download som PDF

MINDSTEP GPS

MIND STEP GPS ER ET INTELLIGENT ORIENTERINGSLØB, HVOR DELTAGERNE SKAL FINDE FREM TIL ET ANTAL LOCATIONS SOM INDEHOLDER GÅDER, HVIS SVAR KAN FØRE TEAMET I MÅL INDEN DEADLINEN UDLØBER

Ved start får gruppen udleveret deres første kuvert indeholdende den første Mind Step gåde og destination via et GPS koordinat.

Til hver gåde er der to – tre svarmuligheder, som hver angiver en ny GPS destination. Det rigtige svar giver en destination med en ny Mind Step kuvert og dermed en ny mulighed for at komme videre og nå først i mål. Et forkert svar giver en “tom” destination og et tab af både ressourcer og kostbar tid.
Kører man fast i en gåde eller farer man vild! kan gruppen hente hjælp hos gamemasteren via en SMS mod straftillæg i tid/point.   Gåderne kan leveres af
virksomheden selv og eventuelt teste deltagernes viden om virksomheden, nye produkter eller kurset som de netop er i gang med.

Mind Step GPS er sjov motion for dine hjerne, din krop og dit team. Samtidig med at du får set seværdighederne i byen eller naturen.
Mind Step GPS laves også i en mere avanceret udgave mod en merpris, hvor kommunikationen mellem deltagerne og gamemaster sker via internettet, man er mobil og svar indsendes pr. mail og nye opgaver og missioner modtages.

ANTAL
8 – 100

TID
2 – 4 timer

STED
Hele landet

OUTCOME
Fysisk motion
Walk and talk
Mental motion
Samarbejde

PRIS
4.500,00 + 295,00 pr. pers inkl. forplejning,
eksl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Proces Data, Århus Kommune, Sanofi Aventis, American Express

Download som PDF

PIPELINE PRODUCTION

PIPELINE PRODUCTION ER PROJEKTLEDELSE OG ORGANISATIONSUDVIKLING I PRAKSIS OG ALLE FASER HAR EN DEADLINE SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN

Opgaven er simpel. Deltagerne skal i fællesskab “bemande” firmaet Pipeline Production og levere en ordre inden en deadline udløber. Firmaet består af en række selvstændige teams med egne budgetter og produktionsenheder, men når firmaet skal levere en større ordre er det en nødvendighed at alle teams samarbejder på tværs af organisationen. Det er præcis sådan en ordre Pipeline Production står over for denne dag.

I samarbejde med hinanden skal de producere en 30 meter lang og 5 meter høj pipeline sammensat af en række sektioner med hver deres specifikke funktion og design. Alle bliver placeret i mindre produktionsenheder og på forskellige locations og kan kun mødes og koordinere projektet på en række byggemøder. Her skal de blive enige om tre kvalitetskriterier som skal danne grundlag for produktet og ikke mindst deres samarbejde med bygherre/kunden.

Projektet er fra start ambitiøst med hårde deadlines og deltagerne skal arbejde sig igennem en række faser med både udvikling, budgetplan-lægning og indkøb inden produktion kan påbegyndes og forhåbentlig demonstreres for den krævende bygherre inden deadlinen udløber.
Pipeline Production er et unikt og medrivende “spil” uden garanti for succes, men med garanti for læring.

ANTAL
10 – 40

TID
3 – 4 timer

STED
Hele landet
Indoor eller Outdoor

KEYWORDS
Mødekultur
Projektledelse
Samarbejde
Deadlines

PRIS
6.500,00 + 295,00 pr. pers.
eksl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Siemens, Region Midt, Vejlsøhus Hotel og Konference, Dacapo Steel

Download som PDF

OFF ROAD CHALLENGE

 

Hos SUMMITS har vi udarbejdet et rigtigt Offroad Challenge, hvor der konkurreres i de klassiske Camel Trophy discipliner, der med garanti vil udfordre de enkelte teams på samarbejde, effektivitet, deadlines og gå-på-mod.

Vores Offroad Challenge arrangementer har givet deltagerne udfordringer og samarbejdserfaringer i en ny og anderledes kontekst, som de færreste har prøvet tidligere – det er unikt!
Som indledning til løbet gennemfører vi individuel køreuddannelse og instruktion i bilens bjærgningsudstyr m.m., så de nødvendige kompetencer er på plads, når konkurrencen starter.  Sværhedsgraden bliver tilpasset, så alle kan deltage og vi kan roligt sige, at der hver gang har været  udfordringer for både piger og drenge, uanset alder og fysik. HUSK –  det er ikke en instruktør, der sidder bag rattet, men dig selv eller en kollega!

Uanset hvad er et Offroad Challenge en fantastiske oplevelse med fokus på teamwork og samarbejde og altid med sikkerheden som højeste prioritet fra start til slut.

ANTAL
5 – 40

TID
4 – 8 timer

STED
Randers og Middelfart

OUTCOME
Adrenalin og energi
Konkurrence
Teamspirit
Motorbrøl

PRIS
12.500,00 + 995,00 pr. pers inkl. forplejning
eksl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Sonofon, VW, House of Prince, Telia, Peugeot, Vejdirektoratet.

Download som PDF