VELKOMMEN TIL SUMMITS2019-01-20T14:50:16+00:00

VELKOMMEN TIL SUMMITS.DK

Igennem mere end 15 år har vi specialiceret os i, at planlægge og afholde firmaevents og procesorienteret kurser i både ind og udland indenfor team building, team træning og team ledelse.

Vi er kendt for, at lave kurser og events til kunder der ønsker at udvikle deres medarbejdere, ledergrupper og organisationer gennem “once in a lifetime” oplevelser i både ind- og udland.

Vi tror på, at vi lærer hvor vi er og i samspil med andre mennesker. Dette sker gennem interaktion, reflektioner og feedback. Vi tror på at træning, træning og atter træning i en kontekst uden økonomiske konsekvenser og karrieremæssige risici, skaber masser af mod og inspiration til at tackle hverdagens udfordringer og opgaver med overskud og overblik.

Vi har gennem årene løst en lang række forskellige opgaver for en lang række virksomheder. Lige fra den store koncern med de mange ansatte og til den lille virksomhed med de mange ambitioner. Vi gør ingen forskel og er kendte for at være energiske og professionelle fra start til slut og vi bidrager gerne med input, rådgivning og vejleder i forbindelse med en event eller et kursusforløb, og vi gør det helt uden beregning også selvom opgaven ikke skulle tilfalde os i den sidste ende.

De bedste hilsner

Per Kristensen

ET SAMARBEJDE
Ansvar
KONTAKT OS

Stifter af SUMMIT
Per Bork Kristensen

PERSONEN BAG

Et samarbejde

Vores samarbejde med kunden kan inddeles i fire  faser:
Projekt og forventningsafklaring – Vi bliver enige om mål, niveau og metode
Projektudarbejdelse – Vi udarbejder et projektoplæg og får det godkendt
Projektgennemførelse – Vi gennemfører projektet
Projektopfølgning – Vi sikrer os at vi har været investeringen værd

1. Projekt og forventningsafklaring

Et indledende møde hvor ønsker, ideer og muligheder bliver fremlagt og drøftet. Vi vil gerne vide hvad i har oplevet tidligere, hvilke ønsker i har til indhold, men aller vigtigst – hvilket outcome i forventer af projektet. Vi medbringer ofte fotos fra tidligere events og kurser, samt modeller og kursusmapper fra gennemførte projekter. Mødet afholdes oftest på virksomhedens adresse og er uden beregning.

2. Projektudarbejdelse

På baggrund af de informationer og forventninger der er blevet gennemgået i afklaringsfasen, vender vi tilbage til vores “base”. Vi udarbejder et program, vælger uddannelsesmateriale, tjekker op på underleverandører og booker faciliteter mv. Resultatet fremsendes til kunden i form af et 3 – 7 siders projektoplæg der indeholder alt fra destination til pris. Efter endelig godkendelse af projektet, fremsendes en samarbejdsaftale hvor koordinationerne for gennemførelsen er beskrevet.

3. Projektgennemførelse

I perioden op til projektet vil vi tage kontakt til Jer og afstemme de sidste detaljer. Hvad bliver det endelige deltagerantal, er der sket nye tiltag i virksomheden som vi skal være bevidste om eller andet nyt.
Under projektet har vi rollen som gamemaster og påtager os oftest ansvaret for alt, lige fra transport og forplejning til gennemførelse fra ankomst til afrejse.

4. Projektopfølgning

Efter gennemførelsen evaluerer vi internt vores egen indsats og tager efterfølgende kontakt til kunden for at sikre os, at I fik den oplevelse og det udbytte som i forventede og ofte har vi en dialog om, der vil være et udbytte af en opfølgningsdag. Vi fremsender desuden en fotos og film fra dagen, hvis det har været en del af aftalen.

Safety – If it looks like shit it is

Vi har gennem årene haft ansvaret for mange mennesker – ældre som unge, i form og ikke i form. Vi har arbejdet med komplekse projekter under fjerne himmelstrøg både dag og nat, og vi er stolte af, at det kun har kostede hudafskrabninger, ømme muskler og vabler.

Vi går meget op i sikkerhed og alle praktiske opgaver og øvelser udføres altid under instruktion og opsyn af vores instruktører, der alle har uddannelse og erfaring inden for de forskellige aktivitetsområder.

Personen bag

Per Bork Kristensen: Stifter, projektleder og udviklingskonsulent

Du vil med garanti møde Per i forbindelse med dit projekt og oftest også på selve dagen eller kurset.
Per er uddannet servicemanager på Det Danske Erhvervsakademi med speciale i sport og event, og specialeskrivning om simulationstræning og transformation af læring (fra kursus til hverdag).
Startede i 2001 som udviklingskonsulent på outdoorkurser hos pionerene CMK/Engelbjeggaard Gruppen, men stiftede i 2004 firmaet SUMMITS.DK som har speciale i teambuilding og teamtræning samt events i både ind og udland og med hjemmebase i Silkeborg.

Har systemiske kursus fra DISPUK, er systemisk lederuddannet i Den Lærende Organisation med Peter Lang, er certificeret coach samt i coaching af teams, har gennemført UGL kursus i Sverige (Uddannelse af Grupper og Ledere) samt KRAP uddannelsen (Kognitiv og Ressourcefokuseret og Anderkendende Pædagogik). Er autoriseret i diverse erhvervstests.

Har siden 2001 arbejdet professionelt med outmanagement og har været projektleder og udviklingskonsulent på team- og ledertræningkurser i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Tyskland, Andorra, Gibraltar, samt på Korsika, Sardinien og Polarcirklen.

Er aktiv løber og mountainbiker og er b.la. løbsarrangør for verdens hårdeste og koldeste 250 km ultra løb Nord for Polarcirklen, samt er instruktør og træneruddannet i forskellige sportsgrene som klatring, kajak og river rafting.

Har gennem årene afholdt mere end 500 kurser og events.

Derudover vil du møde en lang række erfarne freelance instruktører og konsulenter. Nogle besidder ledelsesfunktioner, andre er undervisere på handelsskoler, driver selvstændige konsulentvirksomhed og atter andre har deres hverdag i politiet eller forsvaret.