Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/summits.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Outdoor Sports Events | SUMMITS.DK
Outdoor Sports2019-07-05T09:58:37+01:00

Stand Up Paddling

Mountainbike

Kajaktur

Adventure race

Kajakpolo

Tai Chi

Dragebådsregata

Mountainbike og Kajak

Gummibåds-regatta

STAND UP PADDLING

STAND UP PADDLE BOARDS (SUP) ER MED GOD GRUND DEN HURTIGST VOKSENDE VANDSPORT I VERDEN – OG SÅ ER DET NOGET ALLE KAN!

SUP er en ældgammel tradition fra Hawaii som kombinerer det bedste fra surfing med det bedste fra kano- og kajaksporten.
Vi har forskellige modeller, fra de smalle og hurtige race boards til de mere brede og lidt langsommere touring boards som du hurtigt kan finde balancen og få lært teknikken på, inden du sejler ned ad Gudenåen i dit eget tempo.

Vi starter altid aktiviteten på land med en introduktion og en grundig tekniktræning inden vi prøver kræfter med vandet.

SUP er helkropstræning, hvor du bruger dine muskler og sener fra fødderne og hele vejen op til nakken, så hele kroppen bliver motioneret. Vi supplerer derfor ofte vores SUP events med havkajakker så halvdelen sejler afsted på en SUP og den anden halvdel sejler afsted i havkajakker og så med ombytning undervejs.
I sommerhalvåret, hvor vandet er varmt, vil I blive udrustet med redningsvest og pagaj. Er vi i det tidlige forår eller sensommeren tilbydes I alle en våddragt og neoprensko.
Mange af vores arrangementer starter i vores eget Kajak og SUP Center i Silkeborg, hvor vi kan arrangere f.eks. tapas efterfølgende, men vi kan også kommet med til Jeres destination, hvis forholdene egner sig til det.

PRAKTISK INFO

ANTAL
5 – 10

TID
1 – 2 timer

STED
Hele landet, dog egen base:
Silkeborg Kajak & SUP Center
Åhave Alle 7
8600 Silkeborg

KEYWORDS
Sjov motion
Hygge
Naturoplevelse
Vandsport

PRIS
2.500,00 + 295,00 pr. pers

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Ebay, DBA, Bilbasen, Red Office, Grundfos, Sanofi Aventis, DONG Energy.

TAI CHI

DET SIGES AT KROPPEN ER SINDETS TEMPEL. DET BETYDER AT ET GODT HELBRED ER UDGANGSPUNKTET FOR ET HELT OG VELFUNGERENDE MENNESKE.

Både tai chi øger koncentrationsevnen, skaber indre ro og balance, bedre velvære, større smidighed i krop og sind, forbedrer kredsløbet og immunforsvaret.
Alt sammen faktorer, der i den sidste ender er godt for den enkelte medarbejder.

Dermed er tai chi en oplagt event i forbindelse med kurser og seminardage, hvor medarbejderne skal koncentrere sig i lange perioder og sidde meget ned i løbet af en dag.
Tai chi er en kinesisk bevægelses kunst/dans, hvor hver bevægelse har en harmoniserende virkning på krop og sind i samspil med omgivelserne og de mennesker/kollegaer du dyrker det med.

Tai Chi kan bedst beskrives som “gymnastisk meditation” og består af forskellige bevægelses- og udspændingsmetoder og teknikker. Hver del eller øvelse er god for forskellige mekanismer  i kroppen (koncentration, åndedræt mv.)

En Tai Chi event med SUMMITS er afslappende og på samme måde en energisk oplevelse fuld af hygge, ro, sjov og afslapning og kan laves i konferencelokalet, på den grønne mark eller i parken og i det tøj du står og går i.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 100+

TID
1 – 2 timer

STED
Hele landet

KEYWORDS
Koncentration
Afspænding
Indre ro
Sjov oplevelse

PRIS
2.000,00 + 145,00 pr. pers

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. YAS, Grundfos, Wrist Shipping og Proces Data

MTB & KAJAK EKSPEDITION

Kombiner to af tidens hotteste outdoor sports på en ekspedition gennem noget af Danmarks flotteste natur. Til lands gennem Silkeborgskovene og til vands på Gudenåen.

Tag dine kollegaer med på en ekspedition fuld af teamspirit og teamwork og få samtidig en sikker, sjov og faglig introduktion til både mountainbikesporten og kajaksporten.

Med både et Mountainbike Center og et Kajak og SUP Center i Danmarks outdoor hovedstad nr 1, Silkeborg er mulighederne mange.

Vores mountainbikes er fra kvalitetsmærker som BMC eller Specialized og de kommer i alle størrelser fra XS – XL og både med 27,5 “ og 29 “ hjul.

Vores kajakker er fra verdens største producent af plastkajakker, britiske Perception Kayaks og er alle med ror og vandtække pakrum. Vi har både den meget stabil begynderkajak Carolina, men også den lidt smallere Expression model.
Man kan også sejle i vores åbne toerkajakker, Vista Expedition.
Det er den eneste toerhavkajak der er godkendt af Søfartsstyrelsen og faktum er, at den er mere sikker end en kano, langt hurtigere og mere komfortabel med formstøbte sæder med rygstøtte.

Vi arrangerer ofte turen som en ekspedition med indlagte poster, rutekort og sjove teamtrænings-projekter der fortæller deltagerne hvilken vej de skal vælge for, at nå frem til “basecampen” i skoven, hvor der serveres en god grillmenu inden deltagerne i løbet af aftenen skal ud på den hyggelige og stemningsfyldte mørkesejlads retur til hotellet eller bilen. Til trods for, at vi er på en ekspedition, vil deltagerne blive fulgt og guidet af erfarne og lokale kajak- og mountainbikeinstruktører.

PRAKTISK INFO

ANTAL
8 – 60

TID
4 – 8 timer

STED
Silkeborg og Søhøjlandet

KEYWORDS
Ekspedition
Kajaksejlads
Mountainbike
Naturoplevelse

PRIS
8.500,00 + 395,00 pr. pers

Prisen er ekskl. moms og transport.

REFERENCER

Bl.a. NCC, Bestseller, Round Table

GUMMIBÅDSREGATTA

GUMMIBÅDSREGATTA ER EN SJOV OG KONKURRENCEPRÆGET KICK OFF EVENT MED MASSER AF TEAMSPIRIT, TAKTIK OG KAMPÅND.

Skal I have en hurtig event og pulsen op midt i konferencen, så er gummibådsregatta det rette valg.

Vi har 3 stk, 6 personers Gumotex Rafting både, så der er plads til 18 personer på vandet i samme heat, mens de resterende får vejret igen mens de følger konkurrenterne på vandet.

Vi starter typisk med en prøvesejlads og lidt teknisk opvarmning, så mandskabet kan finde rytmen og ikke mindst vælge den rigtige kaptajn.

Selve regattaen består af tre forskellige heat med b.la. 360 graders vendinger og blinde sejlads, hvor kun kaptajnen kan se retningen og mandskabet må blindt følge hans anvisninger.
Der sejles på en ca. 50 meter lang bane markeret med bøjer.

Bådene er bygget til rafting i de vilde fosser, så de er yderst stabile på vandet og kan ikke vælte. Alle bærer derudover redningsveste.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 36

TID
1 – 2 timer

STED
Hele landet

KEYWORDS
Sjov motion
Vandsport
Hygge
Naturoplevelse

PRIS
2.500,0 + 695,00 pr. pers

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Siemens, Region Midt, Vejlsøhus Hotel, Dacapo Steel.

MOUNTAINBIKE

Med firma mountainbike kan du invitere dine kollegaer, kunder eller bestyrelsen med på en fantastisk tur gennem de smukke danske skove.

Vi kan levere cyklerne, guiden og forplejningen og kan kombinere turen med en række aktive pauser med forskellige teambuildingsopgaver.

Inden turen i skoven vil i få en grundig introduktion til mountain-biken; hvad er for- og bagbremse , hvordan anvendes de under kørsel, hvordan skifter man gear og hvordan placerer man sig på cyklen under op- og nedkørsel, samt andre informationer der er nødvendige for at I får mest muligt ud af turen.

Vi kører samlet i starten, men der er også mulighed for at vi deler os op i mindre grupper efter niveau og ønske om udfordring, så alle kan få en unik og sikker oplevelse og stadig få en være sammen.

Vi kan kombinere turen på mountainbike med en bred vifte af teambuildingsopgaver som kajaksejlads, GPS-orientering, walkie-talkie-navigation og et utal af samarbejdsøvelser.

Da vi har både eget Kajak og SUP Center og Mountainbike Center i Silkeborg starter mange af vores events her, men men vi kan også transportere setuppet til Jeres destination hvis forholdene egner sig til det.

PRAKTISK INFO

ANTAL
5 – 30

TID
1 – 3 timer

STED
Silkeborg og Søhøjlandet

Keywords
Teamspirit
Høj puls og spænding
Find vej
Hygge og højt humør

PRIS
4.500,00 + 345,00 pr. pers

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Grundfoss, Nordisk Company, Fællesbo.

ADVENTURE RACE

ADVENTURE RACE til lands og vands gennem by og skov med hjerne og krop. Vi laver adventure race på forskellige niveauer, så alle kan deltage uanset alder og fysisk form.

Mountainbiken tilpasses, rygsækken spændes, GPS´en tændes, reglerne gennemgås og ruten checkes en sidste gang inden tiden startes!

Lad os slå fast, at Adventure Race skal være for alle og derfor tilbyder vi to raceformer: Classic og Company.
Classic er et rent race med fælles start og disciplinerne kommer i kronologisk rækkefølge fra start til slut. Det team, der kommer først i mål, har vundet. (Tiden tæller og dermed er kondition en faktor).
I Company mødes teams til dyst ved en disciplin inden de begiver sig mod en ny udfordring. Herved skaber vi interaktion mellem deltagerne, da de ved hver ny konkurrence vil stå over for nye modstandere/kollegaer. Her er det teamet med flest point, der vinder (Tiden tæller altså ikke).

Aktiviteterne er alle teambaserede, hvilket stiller krav til teamwork, ledelse, kommunikation og planlægning.  Racet bliver tilpasset årstiden, deltagernes niveau og deres egne ønsker om udfordring.
Af mulige aktiviteter kan der nævnes: sejlads i kajak og raftingbåde, skydning med bue, pistol eller riffel, træ- eller vægklatring, rappelling, tænke/huske/IK opgaver orienteringsløb, mountain-bike og kreative samarbejdsopgaver. Vi er en del af teamet bag Yeti Adventure Challenge Silkeorg, som er Danmarks største race med over 700 deltagere, og som i 2015 havde deltagelse af Kronprins Frederik. I 2016 var de new zealandske tredobbelte verdensmestre i adventure race, Team Seagate til start. Det betyder at kvalitet, professionalisme, stemning og udfordringer er i top til vores løb!

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 600+

TID
3 – 5 timer

STED
Hele landet

OUTCOME
Samarbejde
Sjov motion
Konkurrence
Naturoplevelse

PRIS
8.500.00 + 295,00 pr. pers.

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Grundfos, Jyske Bank, Envidan, Bestseller

KAJAKPOLO

KAJAKPOLO ER SJOV TEAMBUILDING OG MOTION UDEN, AT DU BEMÆRKER DET. DET FOR ALLE, OGSÅ SELVOM DET ER FØRSTE GANG DU SÆTTER DIG I EN KAJAK.

I Summits kan vi nu tilbyde en af tidens fedeste og sjoveste outdoorsports, nemlig kajakpolo.
Vi starter alle vores kajakaktiviteter med en grundig introduktion til kajakken på land. Hvordan placerer man sig i kajakken, hvordan holder man balancen, hvilken roteknik bruger man og de basale sikkerhedsmomenter til vands.

Vi har 12 kajakker til kajakpolo. De er rummelige og passer til både store og små.
De er utrolige lette at styre. Selv nybegyndere, der aldrig har siddet i en kajak, vil hurtigt føle sig trygge og deltage i kampen og så er de bygget, så man automatisk falder ud af dem, hvis man i kampens hede skulle vælte rundt.
I sommerhalvåret, hvor vandet er varmt, vil I blive udrustet med redningsvest, hjelm og pagaj. Er vi i det tidlige forår eller sensommeren tilbydes I alle en våddragt.

Det er ikke noget krav at deltagerne har sejlet kajak tidligere, det eneste krav til deltagerne er, at de skal kunne svømme.
Mange af vores arrangementer starter i vores eget kajakcenter i Silkeborg, men vi kan også transportere det hele til Jeres destination og opsætte banen.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 40

TID
1 – 2 timer

STED
Hele landet

Keywords
Teamspirit
Høj puls og spænding
Konkurrence
Hygge og Højt humør

PRIS
4.500,00 + 295,00 pr. pers.

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Only, Key Learning, Bestseller, Vikan, Bellevue Tours.

DRAGEBÅDSREGATTA

DRAGEBÅDSREGATTA ER EN SJOV OG INTENS TEAMOPLEVELSE, DER KRÆVER TAKT, TONE OG TEAMSPIRIT FRA START TIL SLUT. OG SÅ ER DET UNDERHOLDENDE OG PUBLIKUMSVENLIGT.

Dragebådene har sin oprindelse som kinesiske krigsbåde, der blev udsmykket med farverige vimpler, dragehoved og -hale for at skræmme Kinas fjender inden et angreb.

Vi har vores egne lille flåde af dragebåde i vores kajakcenter i Silkeborg og vi har både 9 og 12 meters både som padles af henholdsvis 8 – 12 personer eller 16 – 22 personer. Hertil kommer en professionel styrmand og en trommeslager (en af deltagerne), som har til opgave at holde ro-takten.
I forbindelse med regattaen har vi opsat en regattacamp med borde, bænke og banner mv. Der ophænges løbende resultatlister og der er mulighed for alle former for catering undervejs.

I tilkøb kan vi udarbejde banner og t-shirts med teamnavne og slogans.

Hvert heat varer ca. 10 min. inkl. omskiftning af besætning og sejlads, mellem startlinien og mållinien – en strækning på ca. 150-200 meter og mållinien er placeret, så alle i campen kan se slutspurten og juble med.

En dragebådsregatta er en fantastisk aktivitet i forbindelse med et seminar, kundemøde eller konference og det er i høj grad en social aktivitet med intense sejladser, men også med plads pauser mellem de enkelte heats, så der er tid til en øl, hygge og en uformel snak.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 100+

TID
2 – 4 timer

STED
Søhøjlandet
(Uden for Søhøjlandet! – kontakt os for en pris)

KEYWORDS
Teamspirit
Høj puls og spænding
Konkurrence
Socialisering og hygge

PRIS
6.500,00 + 399,00 pr. pers.

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Nykredit, Nordea, Nordisk Company, Grundfos, Bestseller

KAJAKTUR

EN KAJAKTUR ER SJOV MOTION FOR BÅDE KROP, HJERNE OG SAMMENHOLDET I VIRKSOMHEDEN. PÅ EN OG SAMME TID KOMMER DEN SUNDE PULS OP OG DEN USUNDE PULS NED.

Vi starter alle vores ture med en grundig introduktion til kajakken på land. Efterfølgende gennemgår vi på lavt vand basale roteknikker, så I kommer til at bruge pagajen på den bedste og mest energirigtige måde. Afslutningsvis gennemgår vi sikkerheden til vands, inden vi stævner ud på Danmarks flotteste søer.

Vi har både single- og toerkajakker og alle vores kajakker er rummelige og passer til både store og små. De er meget lette at styre for nybegyndere, er både hurtige og økonomiske i vandet og ikke mindst utrolig stabile. De er dermed et oplagt valg til nybegyndere.

Derudover vil I blive udrustet med redningsvest,  pagaj og en våddragt, hvis I ønsker det eller sæsonen kræver det.

Kajakturen kan kombineres med f.eks. et paddle & talk setup, o-poster der skal findes via GPS eller praktiske samarbejdsopgaver der skal løses i fællesskab.
Mange af vores arrangementer starter i vores eget kajak og SUP center i Silkeborg, men turene kan arrangeres overalt i Danmark mod en merpris til transport.

PRAKTISK INFO

ANTAL
6 – 70

TID
1 – 2 timer

STED
Hele landet

Keywords
Teamspirit
Høj puls og spænding
Konkurrence
Hygge og højt humør

PRIS
4.500,00 + 295,00 pr. pers

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Grundfoss, Nordisk Company, Fællesbo.