Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/summits.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Teambuilding | SUMMITS.DK
Teambuilding2019-11-21T22:59:33+01:00

Team Up

Moviemaking

Mindstep GPS

Pipeline Production

Offroad Challenge

Stomp

TEAM UP!

TEAM UP ER TEAMBUILDING MED DE BEDSTE TEAMBUILDINGSØVELSER FRA DET SIDSTE ÅRTI OG VIL MED GARANTI UDFORDRE JERES TEAM PÅ DEN SUNDE MÅDE

Team Up! er en konkurrence, hvor der konkurreres i de bedste teambuilding discipliner fra teaFælles for alle disciplinerne er, at det er teamet, der er omdrejningspunkt. Nøgleordene for succes er teamspirit, samarbejde, vidensdeling og ikke mindst kommunikation.

Alle opgaver starter med en fælles introduktion til opgaven, hvor regler og rammer for opgaven gennemgås, ikke mindst succeskriterier og deadlines for opgavens løsning. Herefter vil teamet få en kort planlægningsfase inden opgaven påbegyndes.
Mange af opgaverne synes ved præsentationen, at være umulige at løse for teamet og teamet vil med garanti opleve både frustration, tidspres og forvirring, men de vil også opleve betydningen af teamwork, vidensdeling og nødvendigheden af hinanden i opgaveløsningen. Det er når teamet gør noget der ved første øjekast syntes umuligt til noget muligt, at de små succeshistorier opstår i et team.

Opgaverne arrangeres outdoor, men Team Up kan ligeledes arrangeres indoor på den kolde årstid, hvis der er ledige faciliteter og lokaler til det.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 100+

TID
2-4 timer

STED
Hele landet indoor eller outdoor

OUTCOME
Kommunikation
Planlægning
Samarbejde
Vidensdeling

PRIS
6.500,00 + 295,00 pr. pers.

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER
Bl.a. Silkeborg Kommune, JYSK, Deloitte, Århus Kommune, Jyske Finans og Mannaz

MOVIEMAKING

MOVIE MAKING ER EN KREATIV FORM FOR TEAMBUILDING, DER PÅ EN SPÆNDENDE OG INDLEVENDE MÅDE FÅR ALLE TIL AT FORHOLDE SIG TIL F.EKS. VIRKSOMHEDENS VISION, STRATEGI, VÆRDIER ELLER PRODUKTER.

En indledende brainstorming sikrer deltagerne en fælles opfattelse af emnet og et fælles ”billede” på det, de ønsker at fortælle om firmaet, produktet, teamet mv. Denne fase resulterer i et manuskript, der detaljeret beskriver, hvordan budskabet skal visualiseres gennem en kameralinse og hvilken genre teamet ønsker at arbejde med  f.eks. dokumentarisk kortfilm, reklamefilm, eller trailer.

I produktionsfasen har teamet fordelt rollerne imellem sig (hovedrollen, statister, instruktør, runner mv.) og nogle er blevet “uddannede” til deres nye erhverv som kameramand, instruktør eller manuskriptforfatter.
Optagelserne kan finde sted på virksomheden, på kursusstedet eller på forskellige lokations i byen eller naturen.

Det er vores erfaring at Movie Making skaber dialog og et “fælles billede” af emnet eller det produkt, som filmen handler om – og så er det hamrende sjovt samtidig.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 100+

TID
3-5 timer

STED
Hele landet indoor eller outdoor

OUTCOME
Projektledelse
Kreativitet
Deadlines
Fælles vision

PRIS
9.500,00 + 395,00 pr. pers.

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER
Bl.a. Bestseller, Only, Grundfos, OW Bunker, DBA, Bilbasen mm

STOMP

SPRING UD I MUSIKKEN OG IND I SAMARBEJDET OG SKAB ET SAMSPILLENDE ORKESTER

Stomp kan bedst beskrives som en kreativ workshop, der sætter både lyd og rytme på din arbejdsplads, og giver dine medarbejdere en velsvingende teamoplevelse.

Gennem teamudviklende rytmeøvelser på store tønder og med energiske bevægelser, sammenspilles deltagerne i et velsvingende Stomp Show, hvor det er sammenhold og samarbejde om, at nå et fælles mål inden showet får “premiere”.
Stomp kan bruges som kick-off inden kursusstart eller undervejs i forløbet som en energisk pause i uddannelsen og kan arrangeres både indoor og outdoor.
Stomp anvendes også til teambuilding af grupper og organisationer, hvor alle indgår i samspillet for at skabe et fælles produkt, som skal planlægges,
indøves, fremføres og bedømmes i kategorierne: musikalitet og teamperformance.

Et Stomp arrangement med SUMMITS indeholder typisk en fase hvor der arbejdes i mindre hold omkring en musikalsk teamtræningsopgave, hvor teamet skal lære, at spille et stykke musik sammen.
Musikstykket skal efterfølgende fremføres live! og ud fra kriterierne: Musikalitet og Performance kåres det bedste team.
Efter teamkonkurrencen samles alle deltagerne til et stort orkester og det er her der for alvor kommer masser af energi, synergi og power i spil.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 200

TID
1 – 2 timer

STED
Hele landet

KEYWORDS
Musik og rytme
Højt humør
En succeshistorie
Masser af energi

PRIS
7.500,00 + 295,00 pr. pers.

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Nordisk Company, Fællesbo, Grundfos

MINDSTEP GPS

MIND STEP GPS ER ET INTELLIGENT ORIENTERINGSLØB, HVOR DELTAGERNE SKAL FINDE FREM TIL ET ANTAL LOCATIONS SOM INDEHOLDER GÅDER, HVIS SVAR KAN FØRE TEAMET I MÅL INDEN DEADLINEN UDLØBER

Ved start får gruppen udleveret deres første kuvert indeholdende den første Mind Step gåde og destination via et GPS koordinat.

Til hver gåde er der to – tre svarmuligheder, som hver angiver en ny GPS destination. Det rigtige svar giver en destination med en ny Mind Step kuvert og dermed en ny mulighed for at komme videre og nå først i mål. Et forkert svar giver en “tom” destination og et tab af både ressourcer og kostbar tid.
Kører man fast i en gåde eller farer man vild! kan gruppen hente hjælp hos gamemasteren via en SMS mod straftillæg i tid/point.   Gåderne kan leveres af
virksomheden selv og eventuelt teste deltagernes viden om virksomheden, nye produkter eller kurset som de netop er i gang med.

Mind Step GPS er sjov motion for dine hjerne, din krop og dit team. Samtidig med at du får set seværdighederne i byen eller naturen.
Mind Step GPS laves også i en mere avanceret udgave mod en merpris, hvor kommunikationen mellem deltagerne og gamemaster sker via internettet, man er mobil og svar indsendes pr. mail og nye opgaver og missioner modtages.

PRAKTISK INFO

ANTAL
8 – 100

TID
2 – 4 timer

STED
Hele landet

OUTCOME
Fysisk motion
Walk and talk
Mental motion
Samarbejde

PRIS
4.500,00 + 295,00 pr. pers inkl. forplejning,

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Proces Data, Århus Kommune, Sanofi Aventis, American Express

PIPELINE PRODUCTION

PIPELINE PRODUCTION ER PROJEKTLEDELSE OG ORGANISATIONSUDVIKLING I PRAKSIS OG ALLE FASER HAR EN DEADLINE SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN

Opgaven er simpel. Deltagerne skal i fællesskab “bemande” firmaet Pipeline Production og levere en ordre inden en deadline udløber. Firmaet består af en række selvstændige teams med egne budgetter og produktionsenheder, men når firmaet skal levere en større ordre er det en nødvendighed at alle teams samarbejder på tværs af organisationen. Det er præcis sådan en ordre Pipeline Production står over for denne dag.

I samarbejde med hinanden skal de producere en 30 meter lang og 5 meter høj pipeline sammensat af en række sektioner med hver deres specifikke funktion og design. Alle bliver placeret i mindre produktionsenheder og på forskellige locations og kan kun mødes og koordinere projektet på en række byggemøder. Her skal de blive enige om tre kvalitetskriterier som skal danne grundlag for produktet og ikke mindst deres samarbejde med bygherre/kunden.

Projektet er fra start ambitiøst med hårde deadlines og deltagerne skal arbejde sig igennem en række faser med både udvikling, budgetplan-lægning og indkøb inden produktion kan påbegyndes og forhåbentlig demonstreres for den krævende bygherre inden deadlinen udløber.
Pipeline Production er et unikt og medrivende “spil” uden garanti for succes, men med garanti for læring.

PRAKTISK INFO

ANTAL
10 – 40

TID
3 – 4 timer

STED
Hele landet
Indoor eller Outdoor

KEYWORDS
Mødekultur
Projektledelse
Samarbejde
Deadlines

PRIS
6.500,00 + 295,00 pr. pers.

Prisen er ekskl. moms & transport.

REFERENCER

Bl.a. Siemens, Region Midt, Vejlsøhus Hotel og Konference, Dacapo Steel

OFF ROAD CHALLENGE

Hos SUMMITS har vi udarbejdet et rigtigt Offroad Challenge, hvor der konkurreres i de klassiske Camel Trophy discipliner, der med garanti vil udfordre de enkelte teams på samarbejde, effektivitet, deadlines og gå-på-mod.

Vores Offroad Challenge arrangementer har givet deltagerne udfordringer og samarbejdserfaringer i en ny og anderledes kontekst, som de færreste har prøvet tidligere – det er unikt!
Som indledning til løbet gennemfører vi individuel køreuddannelse og instruktion i bilens bjærgningsudstyr m.m., så de nødvendige kompetencer er på plads, når konkurrencen starter.  Sværhedsgraden bliver tilpasset, så alle kan deltage og vi kan roligt sige, at der hver gang har været  udfordringer for både piger og drenge, uanset alder og fysik. HUSK –  det er ikke en instruktør, der sidder bag rattet, men dig selv eller en kollega!

Uanset hvad er et Offroad Challenge en fantastiske oplevelse med fokus på teamwork og samarbejde og altid med sikkerheden som højeste prioritet fra start til slut.

PRAKTISK INFO

ANTAL
5 – 40

TID
4 – 8 timer

STED
Randers og Middelfart

OUTCOME
Adrenalin og energi
Konkurrence
Teamspirit
Motorbrøl

PRIS
12.500,00 + 995,00 pr. pers inkl. forplejning.

Prisen er ekskl. moms & transport..

REFERENCER

Bl.a. Sonofon, VW, House of Prince, Telia, Peugeot, Vejdirektoratet.