Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/summits.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
DRAGEBÅDSREGATTA | SUMMITS.DK

DRAGEBÅDSREGATTA

Takt og tone til vands

Dragebådsregatta er en sjov og intens teamoplevelse, der kræver takt, tone og teamspirit fra startsskudet til mållinien!

Dragebådene har sin oprindelse som kinesiske krigsbåde, der blev udsmykket med farverige vimpler, dragehoved og -hale for at skræmme Kinas fjender inden et angreb.
Dragebådene findes i to størrelser, som padles af enten 8 – 12 eller 16 – 22 roere. Hertil kommer en styrmand og en trommeslager, som har til opgave at holde ro-takten.
I forbindelse med regattaen har vi opsat en regattacamp med borde, bænke og banner mv. Der ophænges løbende resultatlister og der er mulighed for alle former for catering undervejs.
Hvert heat varer ca. 12 min. inkl. omskiftning af besætning og sejlads, mellem startlinien og mållinien – en strækning på ca. 200 meter og mållinien er placeret, så alle kan se slutspurten og juble med.
I tilkøb kan vi udarbejde banner og t-shirts med teamnavne og slogans.
En dragebådsregatta er en fantastisk aktivitet i forbindelse med et seminar, møde eller konference.
Arrangeres kun på søer og større åer som Gudenåen.

DRAGEBÅDSREGATTA

DKK 8500,00+ 495,00 pr pers
  • Tid: 2 – 3 timer
  • Antal: 10 – 100
  • Pris eksl. moms
  • KONTAKT SUMMITS

Referencer

Grundfos
Jyske Bank
Hi FI klubben
Nordisk Company
Vestas
GF Advokat

2016-12-06T13:33:09+01:00