Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/summits.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
THAI CHI & YOGA | SUMMITS.DK

THAI CHI & YOGA

Tag en aktiv pause fra kurset

Kroppen er sindets tempel. Det betyder, at et godt helbred er et godt udgangspunkt for et helt og velfungerende menneske.

Både thai thi og yoga øger koncentrationsevnen, skaber indre ro og balance, bedre velvære, større smidighed i krop og sind, forbedrer kredsløbet og immunforsvaret. Alt sammen faktorer, der i den sidste ender er godt for den enkelte medarbejder.

Dermed er yoga og thai thi en oplagt event i forbindelse med kurser og seminardage, hvor medarbejderne skal koncentrere sig i lange perioder og sidde meget ned i løbet af en dag.
Thai chi er en kinesisk bevægelses kunst/dans, hvor hver bevægelse har en harmoniserende virkning på krop og sind i samspil med omgivelserne og de mennesker/kollegaer du dyrker det med.
Yoga kan bedst beskrives som “gymnastisk meditation” og består af forskellige bevægelses- og udspændingsmetoder og teknikker. Hver del eller øvelse er god for forskellige mekanismer i kroppen (koncentration, åndedræt mv.)

En Thai Chi og/eller Yoga event med SUMMIT er afslappende og på samme måde en energisk
oplevelse fuld af hygge, ro, sjov og afslapning.

THAI CHI & YOGA

DKK 2500,00+ 195,00 pr pers
  • Tid: 1-2 timer
  • Antal: 8 – 100
  • Alle priser er eksl. moms og transport jvf. statens takster.
  • KONTAKT SUMMITS

Referencer

Jyske Finans
Suncore Innovation
Grundfos
HT Bendix
Bestseller

2016-12-04T14:21:41+01:00