Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/summits.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
KAJAKTUR | SUMMITS.DK

KAJAKTUR

På en kajaktur med os kan du få fantastiske naturoplevelser til vands

Tag med på en fantastisk smuk introduktionstur i kajak og oplev et stykke af Danmarks flotteste natur på de mange Silkeborg søer og Gudenåen.

Vi starter alle vores ture med en grundig introduktion til kajakken på land. Efterfølgende gennemgår vi på lavt vand basale roteknikker, så I kommer til at bruge pagajen på den bedste og mest energirigtige måde. Afslutningsvis gennemgår vi sikkerheden til vands, inden vi stævner ud på Danmarks flotteste søer. Undervejs arbejdes der forsat med roteknik og styring af kajakken.

Vi anvender sit on top kajakker fra britiske Fat Yak og hybridkajakker fra Nordamerikanske Advanced Elements. Vi har både single og tandemmodeller og I vil komme til at prøve kræfter med begge modeller.
Kajakken er rummelig og passer til både store og små. Den er meget let at styre for nybegyndere, er både hurtig og økonomisk i vandet og ikke mindst utrolig sikker i al slags vejr.
Derudover vil I blive udrustede med redningsvest, pagaj og en våddragt, hvis I ønsker det eller sæsonen kræver det.

KAJAKTUR

DKK 4500,00+ 395,00 pr pers
  • Tid: 1-3 timer
  • Antal: 8 – 40
  • Alle priser er eksl. moms og transport jvf. statens takster.
  • Prisen forudsætter start og mål i Silkeborg, men turen kan arrangeres overalt i Danmark mod en merpris til transport.
  • KONTAKT SUMMITS
2016-12-05T14:33:28+01:00