MOVIE MAKING

Movie Making er en kreativ og sjov event, der på en spændende og indlevende måde evner at få medarbejderne til at forholde sig til f.eks. firmaets mission, vision og strategi.

En indledende brainstorming skal sikrer deltagerne en fælles opfattelse af emnet og sikrer sig et fælles ”billede” på det, de ønsker at fortælle om firmaet, produktet, teamet mv.
Denne fase resulterer i et manuskript, der detaljeret beskriver, hvordan budskabet skal visualiseres gennem en kameralinse og hvilken genre teamet ønsker at arbejde med f.eks. dokumentarisk kortfilm, reklamefilm, trailers eller animation.

I produktionsfasen har teamet fordelt rollerne imellem sig (hovedrollen, statister, instruktør, runner mv.) og nogle er blevet “uddannede” til deres nye erhverv som kameramand, instruktør eller manuskriptforfatter.
Optagelserne kan finde sted på virksomheden, på kursusstedet eller på forskellige lokations i byen eller naturen.
Det er vores erfaring at Movie Making skaber dialog og et “fælles billede” af emnet eller det produkt, som filmen handler om – og så er det hamrende sjovt samtidig. Inden deadlinen udløber, skal drejebog og råklip indleveres til redigering. I denne periode klæder deltagerne om, spiser middag og hygger sig og efter ca. 3-4 timer er det tid til premiere og Oscaruddeling.

MOVIE MAKING

DKK 3500,00+ 295,00 pr pers
  • Tid: 4 timer
  • Antal: 5 – 40
  • Pris eksl. moms

MOVIE MAKING

DKK 5500,00+ 295,00 pr pers
  • Tid: 6 timer
  • Antal: 5 – 40
  • Pris eksl. moms

Referencer

eBay
Den Blå Avis
Bilbasen
Red Office
Grundfos
Sanofi Aventis
Dong Energy

2016-12-04T14:09:45+01:00