Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/summits.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
MINDSTEP GPS | SUMMITS.DK

Sæt hjerne og krop i bevægelse

Mindstep GPS er et intelligent orienteringsløb, hvor deltagerne skal finde frem til et antal destinationer, som indeholder gåder, hvis svar kan føre teamet i mål inden deadline udløber.

Ved start får gruppen udleveret deres første kuvert indeholdende den første Mindstep gåde.
Til hver gåde er der to – tre svarmuligheder, som hver angiver en ny GPS destination. Det rigtige svar giver en destination med en ny Mindstep kuvert og dermed en ny mulighed for at komme videre og nå først i mål. Et forkert svar giver en destination med tom kuvert og dermed med tab af ressourcer og kostbar tid. Kører man fast i en gåde eller farer man vild! kan gruppen hente hjælp hos gamemasteren via en SMS mod straftillæg i tid/point.

Gåderne kan leveres af virksomheden selv og eventuelt teste deltagernes viden om virksomheden, nye produkter eller kurset som de netop er i gang med.
Mindstep GPS er sjov motion for dine hjerne, din krop og dit team. Samtidig med at du får set seværdighederne i byen eller naturen.

Mindstep GPS laves også i en mere avanceret udgave mod en merpris, hvor kommunikationen mellem deltagerne og gamemaster sker via internettet, hvor løsninger og svar indsendes pr. mail og nye opgaver og missioner modtages.

 

MINDSTEP GPS

DKK 4500,00+ 295,00 pr pers
  • Tid: 1-2 timer
  • Antal: 8 – 200
  • Pris eksl. moms

MINDSTEP GPS

DKK 6500,00+ 295,00 pr pers
  • Tid: 2-4 timer
  • Antal: 8 – 200
  • Pris eksl. moms

Referencer

Proces Data
Århus Kommune
Sanofi Aventis
Automatic
American Express
Radio 1

2016-12-05T14:34:29+01:00