Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/summits.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
OFFROAD CHALLENGE | SUMMITS.DK

OFFROAD CHALLENGE

Et race med dig bag rattet

I 1983 lancerede tobaksfirmaet Camel et af verdens første 4×4 adventure løb. Siden da har Camel Trophy og de gule Land Rovere været kendt for at være den ultimative test af mennesker og køretøjer i nogle af verdens mest ufremkommelige egne.

Hos SUMMIT har vi udarbejdet et rigtigt Offroad Challenge, hvor der konkurreres i de klassiske Camel Trophy discipliner, der med garanti vil udfordre de enkelte teams på samarbejde, effektivitet, deadlines og gå-på-mod.

Vores Offroad Challenge arrangementer har givet deltagerne udfordringer og samarbejdserfaringer i en ny og anderledes kontekst, som de færreste har prøvet tidligere – det er unikt!
Som indledning til løbet gennemfører vi individuel køreuddannelse og instruktion i bilens bjærgningsudstyr m.m., så de nødvendige kompetencer er på plads, når konkurrencen starter.
Sværhedsgraden bliver tilpasset, så alle kan deltage og vi kan roligt sige, at der hver gang har været udfordringer for både piger og drenge, uanset alder og fysik.

HUSK – det er ikke en instruktør, der sidder bag rattet, men dig selv eller en kollega!
Uanset hvad er et Offroad Challenge en fantastiske oplevelse med fokus på teamwork og samarbejde og altid med sikkerheden som højeste prioritet fra start til slut.

OFFROAD CHALLENGE

DKK 12500,00+ 795,00 pr pers
  • Tid: 3-4 timer
  • Antal: 5 – 50
  • Pris eksl. moms

OFFROAD CHALLENGE

DKK 12500,00+ 995,00 pr pers
  • Tid: 6-8 timer
  • Antal: 5 – 50
  • Pris eksl. moms

Referencer

Sonofon
Volks Wagen
Casino Portalen
House of Prince
VW
Telia
Peugeot

2016-12-04T14:14:22+01:00