Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/summits.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
HIGH TEAMS INDOOR | SUMMITS.DK

Indoor teambuilding

Arena Midt er Summits indoor base til teambuilding og sjove events, her har vi rappellebaner,
klatrevæg, klatrestiger og i aktivitetshallerne kan vi tilbyde et hav af teambuilding øvelser.

Den nye Arena Midt åbnede i foråret 2010 og er en multiarena, hvor vi indoor kan tilbyde en bred variation af events, idrætsaktiviteter og teambuilding i både jordhøjde og i luften.
I den store arena på 2.150m2, som kan deles op i 2 idrætshaller, kan vi lave et hav at de bedste teambuildingsaktiviteter indoor eller afholde virksomhedens teammesterskab, som er en konkurrence i tre af de bedste teambuildingsøvelser.
Er man til aktiviteter i det høje, kan vi tilbyde en bred vifte af høje aktiviteter, som strækker sig fra en krævende projektopgave med nedfiring af båre (bårerappelling) til rappelling, hvor det er dine kollegaer, der står for sikkerheden i et samarbejde med instruktørerne og ikke mindst forskellige former for klatring på vores klatrevæg og på vore helikopterstiger, der hænger i hallen.
Arena Midt er beliggende 15 km. nord for Silkeborg i byen Kjellerup. Der ca. 15 min. transport derud fra Silkeborg centrum.
Ovennævnte priser indeholder en række af de nævnte teambuildingsaktiviteter enten i idrætshallen eller på de høje baner eller en kombination af disse.

 

HIGH TEAMS INDOOR

DKK 6500,00+ 395,00 pr pers
  • Tid: 3 – 4 timer
  • Antal: 8 – 100
  • Pris eksl. moms

HIGH TEAMS INDOOR

DKK 8500,00+ 395,00 pr pers
  • Tid: 6 – 8 timer
  • Antal: 8 – 100
  • Pris eksl. moms

Referencer

Århus Statskundskab
Grundfos
Lego
Energi Midt
Nordisk Company
Blue Water Cycling

2016-12-04T13:21:10+01:00